Miksi jotkut ihmiset kiroilevat? Se on tyhmän ja naurettavan kuuloista. Eikä anna hyvää ensivaikutelmaa. Esimerkkinä voisin sanoa sen, että mitä jos autossa tulee radiosta musiikkia jossa kiroillaan, ja pieni lapsi istuu takapenkillä kyydissä? Miten kiroilu vaikuttaa lapseen? Lapsi ottaa mallia kaikesta ympärillä tapahtuvasta ja kuulemalla tiedostaa maailmaa. On ikävää, jos lapsi ottaa mallia isompien mokista.

Entä sitten se, että ollaan humalassa pienten lasten nähden. Varmaan monia lapsia pelottaa humalainen, sekaisin oleva ihminen, joka huutaa, yrittää lähennellä, kiroilee tai käyttäytyy muuten epäasiallisesti. Kun olin nuorempi, minä, äiti ja pikkusisko käveltiin jalkakäytävällä. Katsoin taakseni, ja näin että takaapäin tulee mies kiemurrellen pyörällä ja ajaen huterasti. Kun mies tuli kohdalle, tämä pysähtyi vierelle. Mies oli humalassa ja alkoi juttelemaan. Mies sanoi, että poliisit ovat ottaneet ajokortin pois, kun on ajanut autoa humalassa. Sitten mies alkoi kehumaan meitä epäasiallisesti. Se oli pelottavaa.

Kun olin kerran bussissa, viereeni tuli istumaan tummaihoinen, viinalta haiseva mies. Tämä mies tunki korvaani kuulokkeen ja pyysi kuuntelemaan jonkun kappaleen puhelimesta. Se oli todella ahdistavaa. Onneksi mies jäi pian bussista pois. Onneksi bussissa oli porukkaa, ettei mitään pystynyt tapahtumaan.