Tulin eilen reissusta. Oli mukava reissu. Näin rakkaita ihmisiä. Mulle oli tullut postia. Kolme kirjettä ja kaksi lehteä. Illalla lakkasin vielä kynnet ennen nukkumaan menoa. Pinkillä ja päälle Essien glitterilakkaa. 

klo 9.36

Heräsin kahdeksan aikoihin. Söin puuroa hillon ja sokerin kera. En ole pitkään aikaan syönyt hilloa ja sokeria puuron kanssa. Kävin ulkona. Siellä oli hiostava ilma ja synkkää. Vettä ei satanut, ainakaan vielä. Laitoin ohuen kesätakin päälle, mutta se oli liikaa. Huomenna on grillausta. Saan toivottavasti ensi viikolla sen uuden tietokoneen. Sitten tulee useammin tekstiä ja kuvia.

Sitten surullinen  ja pysäyttävä asia. Menin bussiin. Bussikuski oli saanut juuri tietää, että tyttö, jota hän oli kouluun kuljettanut, oli hypännyt junan alle. Kuski oli ihan järkyttynyt. Juteltiin asiasta. Olin iloinen siinä mielessä, että kuskilla oli joku, jolle kertoa asiasta ja purkaa sitä. Olin tavallaan tukena ja kuuntelijana. Kuskin ei tarvinnut surra yksin, vaan pystyi jakamaan asiaa mun kanssa. Tyttö oli vasta 15-vuotias.

Mutta kuitenkin hyvää lauantai-päivää! :)