Tänään oli kunnon postipäivä. Tuli paketti Vihkokaupalta, pehmustettu kirje eräältä ihanalta ihmiseltä ja ystävänpäivä-kortti. Vihkokaupan paketissa oli ne Tombow-tussit, kynä ja sivuja planneriin. Kynä vaikuttaa aivan täydelliseltä kirjoittaa, sivut vaikuttaa todella ohkaisilta, ehkä jopa liian ohkaisilta mun makuuni, ja Tombowin sivellinkärkitussit aivan täydellisiltä. Lupasin tehdä arvostelun tusseista, joten tässä se tulee:

Tilasin Tombowit väreissä Orchid, Warm grey ja Sky blue. Orchid on aivan ihastuttava vaaleanlilan ja vaaleanpunaisen sekoitus, oikeastaan aikalailla marjapuuron värinen. Warm grey on todella hyvän sävyinen harmaa, varsinkin varjostuksiin. Ja Sky blue on ihanan vaaleansininen, siitä tulee mieleen jää. Tussit ovat todella laadukkaan oloiset ja aion varmasti tilata niitä lisää eri sävyissä. Ne liukuvat pehmeästi paperilla, eivät leviä ja kuivuvat heti. Todella ihana ostos! Kärki joustaa mukavasti ja pienellä kokeilulla ja harjoittelulla teksti luonnistuu varmasti. Kun kokeilin ekan kerran tänään niitä, alku oli haastavaa. Kokeilin kirjoittaa aakkoset muutaman kerran, eka isoilla kirjaimilla ja sitten pienillä. Loppuen lopuksi puolentunnin harjoittelun jälkeen kirjoittaminen alkoi sujua. Olen rakastunut. Suosittelen Tombow-sivellinkärkitusseja kaikille. Kannattaa valita aluksi vain muutama väri, jos ei tykkääkkään. Onneksi otin vain kolme väriä. Ja tykkäsin, joten nyt voin ostaa niitä lisää, kun olen varma, että tykkään. Erittäin rentouttavaa puuhaa.

Toinen posti oli iso pehmustettu kirjekuori. Ja siellä oli kaikkea ihanaa! Oli tulostettuja tarroja, washiteippejä, laminoituja koristeita, stanssattuja kuvioita, klemmareita, koru, koristepaperipaloja, ja kaiken kruunasi Kismet. Sekä tietenkin odottamani ystäväsivu. (Kiitos Päivi <3) Oli ihanan piristävä posti!

Sain myös ihanan ystävänpäiväkortin. Tänäänhän on siis ystävänpäivä. Mutta nyt menen haukkaamaan jotain iltapalaa. Kirjoittelen taas, kun tulee fiilis :)