Olin eilen katsomassa Korvenkylän kesäteatterissa Hurriganesin, ja se oli ihan sairaan hyvä!!! Ne näyttelijät eläytyi hyvin ja osasivat jopa laulaa hyvin. Lopuksi yleisön piti nousta ylös tanssimaan, laulamaan ja taputtamaan. En ole eläissäni nähnyt tai kokenut mitään sellaista. Se oli vaan niin mahtavaa!! Väliajalla söin pasteijan, poppareita ja join tripin. Ampiaisia oli ihan kamalasti... Ei onneksi pistänyt, vaikka huidoin niitä.

Tulin äsken mökiltä, en omalta. Olin tuttujen kanssa viettämässä ihanan lämmintä päivää. Ensin juotiin kahvit ja syötiin marjapullat. Sitten oleiltiin ja osa porukasta kävi uimassa. Itse kävin vedessä reiteen asti. Oli lämmintä. Jossain vaiheessa alettiin grillaamaan. Oli pihviä, makkaraa, täytettyjä herkkusieniä, maissia, salaatteja, uusia perunoita... Jälkiruuaksi oli kahvia ja jäätelöä. Jäätelöä oli ihan hirveästi! Oli eri makuja. Pelattiin ja oltiiin. Oli mukavaa. Illalla käyn suihkussa, kun haisen varmaan savulta.

Tarkistin äsken bussi-aikataulut, kun lähden lauantaina pariksi päiväksi "lomailemaan". Onneksi on luvattu suht hyvää ilmaa sunnuntaille.