Kävin kaverin kanssa kaupungilla pyöräilemässä. Käytiin kaupassa, kirjakaupassa ja Hesburgerissa. Ostin hammastahnaa, shamppoon, ja huulipunan. Kirjakaupasta ostin Vallilan vihkon, jossa on kovat kannet ja se on paksu. Siinä on harmaa-pinkki kuvio, jotakin pinkkejä kukkia ja pinkkejä peuroja, ja tausta on harmaa. Hesessä otin pekoni-burger-aterian, kaveri tarjosi.

Vihdoin löysin täydellisen huulipunan. Se on merkiltään Maybelline New York, sävy on 465 Citrus Flame, täydellinen punainen puna, jossa on paljon pigmenttiä. Kaiken lisäksi se tuoksuu hyvältä. Olen kauan etsinyt mun ensimmäistä täydellistä punaa, mutta en ole löytänyt. Nyt uskaltauduin kokeilemaan tuota, ja se oli just täydellinen.

Tuo Vallilan kirja-vihko, mikälie, maksoi 12,90 euroa, mutta oli hintansa väärti. Vallilan tuotteet ovat laadukkaita ja ihania. Tykkään myös Vallilan verhoista ja kankaista. Tuo vihko minkä ostin, huusi hyllyssä, että osta minut, osta minut, joten mun oli pakko ostaa se. Ostin myös tussin.

Huomenna on lauantai, ja voi tänään valvoa pitkään ja nukkua aamulla myöhempään. Huomenna on vapaapäivä. Varmaan pyhitän huomisen päivän mukavalle tekemiselle.