Tultiin siskon kanssa vähän aikaa sitten Porvooseen. Sisko oli ihan innoissaan. Kun tultiin, äiti oli leiponut sienipiirakkaa kahville. Kohta saa paistettuja muikkuja ja dippikastiketta siihen kylkeen. Naapuri tulee tänään vielä iltakahville. Äiti ja sisko häärää keittiössä, mie oon koneella kirjottamassa ja mummi nukkuu. Tekevät keittiössä etikka-tilli-kurkkuja. Ja kohta alkavat paistaa niitä muikkuja. Nälkä! Äiti siivosi pari hyllyä mun ja siskon vaatteille vaatekomeroon. Ollaan kuitenkin viikko täällä.

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, mutta ei ole kuuma. Onneksi. Mummikin jaksaa paremmin, kun on viileämmät ilmat. Alkoi väsyttää, taidan ottaa kahvia. Huomenna shoppailemaan ja syömään. Pitää ostaa vaatetta ja askartelutarvikkeita. Pakkasin tänne mukaan tekemistä ja vaatetta. Mulla on myös mukana tää läppäri.

Seikkailin yhtenä alkuyönä koneella Ikean sivuilla ja muillakin sisustus/huonekalukauppojen sivuilla. Kohta pitää alkaa sisustaa uutta kämppää. Tai no... Meneehän siihen vielä muutama kuukausi... Mutta se on ihan kivaa. Suosittelen, jos on koneella tylsää. Illalla keitellään vielä kahvit, kun naapuri tulee kylään.