Uusi vuosi alkoi omalta kohdalta ihan hyvin. Olihan siinä kaikenlaista. En nyt lähde avautumaan asiasta sen enempää, kuin että yhdellä rakkaimmistani vuosi alkoi huonommin, mikä vaikutti omaan olotilaani. Mutta nyt kaikki on ihan hyvin.

Mun paketin pitäisi olla tänään noudettavissa pakettiautomaatista. Sen piti olla jo eilen, mutta tuli ilmoitus, että "Toimitus automaattiin ei ole onnistunut". Se automaatti on varmaan niin täynnä, ettei mun paketti ole mahtunut sinne. Tai sitten se seikkailee jossain. Tein Instagramiin uuden tilin, vain plannerointi-kuvia varten.

Lähden perjantaina reissuun viikonlopuksi. En kauas kuitenkaan, vaan porukoitten luo. Saadaan vissiin olla kahdestaan aikuisten kesken. Tulee varmasti mukava viikonloppu. Sitten lähden vielä Porvooseen loppu kuusta. Huomenna kaverin kanssa kaupungille. Käydään kiertelemässä ja syömässä jossain. Käydään ainakin kirja-kaupassa ja luontaistuote-kaupassa. Tänään ja huomenna on vapaata töistä. Perjantaina on vielä töitä ennen viikonloppu-reissua.

Mutta kuitenkin ihan hyvin menee. Ei mulla muuta.