Tänään on ollut hyvä fiilis. Mulla oli vapaapäivä, olen pessyt pyykkiä ja käynyt lenkillä. Huomenna takaisin töihin. Mulla on töitä tällä viikolla tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina. Ja perjantaina töiden jälkeen lähden Porvooseen, ihanaa. Olen bujoillut todella paljon. Ja nyt join kahvia, vaikka tähän aikaan ei kannattaisi juoda enää, koska huomenna on aikainen herätys. Ettei mene valvomiseksi koko ilta ja alku-yö. Mutta joinpa kuitenkin.

Voisin vaihtaa lakanat vielä tänään. Kello on seitsemän illalla. Kohta jotain iltapalaa ja sitten lakanoiden vaihto ja netissä pyörimistä. Netflixikin loppui, joten on tyydyttävä Youtubeen. Mutta hei! Ei se mitään. Nyt käyn haukkaamassa jotain iltapalaa. Tulen kohta takaisin!

Kello on nyt puoli kahdeksan. Söin kaksi leipää, vähän ruispuolukkapuuroa, banaanin ja join maitoa. Jos sillä pärjäisi yön yli. Tekisi mieli vielä askarrella, mutta en just nyt jaksa. Voi olla että piristyn kohta tuon kahvin voimasta. Voisin kyllä vielä bujoilla. Joo, niin taidan tehdä, joten lopettelen tähän. Hyvää yötä! <3