Pikkuveljen rippijuhlat on nyt vietetty, ja herkuista ja vieraista nautittu. Oli ihanat juhlat.

Lauantai 30.7.2016

Pientä siivoilua, kukkakaupassa käyty ja viimeiset tarjoilut tehty. Tutulta käytiin hakemassa kaksi voileipäkakkua ja mansikka- sekä suklaakakut. Ja lisäksi pipareita. Kukkakaupassa käytiin ostamassa kukkia ja ovi-kranssi, mikä oli sydämen muotoinen ja siinä oli vaaleansinistä nauhaa, ja kyltti, jossa luki Tervetuloa.

Sunnuntai 31.7.2016, Juhlapäivä

Aamulla tehtiin vielä viimeiset järjestelyt. Laitettiin pöydät valmiiksi ja tarjottavat esille. Kirkko alkoi klo 13, mutta itse jäin siskon kanssa kotiin järjestelemään paikkoja. Puoli kaksi otin pakkasesta sulamaan tuulihatut ja puoli kolme laitoin kuumaa vettä kahvi-termariin. Kolmen aikoihin tulivat ekat vieraat. Vieraita tuli ripotellen. Oli mukava nähdä tuttuja pitkästä aikaa. Olin "keittiö-emäntä" juhlien ajan. Tarjoilin ja auttelin vieraita. Otin myös valokuvia.

Tarjoiltavana oli kakkujen lisäksi feta-pinaattipiirakkaa, minttu-suklaapaloja, ruissipsejä ja niihin juustoja ja porotahnaa. Ja tuulihattuja ja oliiveja, karkkia, popcorni-kakku, sipsiä ja mehua, kahvia ja teetä.  

Juhlat oli onnistuneet ja erittäin mukavat.