Viikko on vierähtänyt todella nopeasti. Olen ollut töissä tiistaina, torstaina ja perjantaina. Oli kyllä ihan mukava viikko. Torstaina olin Tokmannilla shoppailemassa. Ostin kolmet rintaliivit, neljät alushousut, viidet sukat, kahdet legginssit, topin ja nilkkoihin saakka ulottuvan sinisen liehutakin/viitan. Ja tietenkin alennuksesta tarroja ja kansiopussukan. Tokmannilla oli isot alennukset, kun ne remppaa sitä. Hyllyjen paikat oli vaihtunut ja valikoima parantunut. Ainakin omasta mielestäni. Se liehutakki oli 3 euroa ja yhdet rintsikat oli 7 euroa. Legginsit oli 4 euroa, sukat 3,75 euroa/5 paria. Tarrat euron paketti. Säästin todella paljon.

Tänään tilasin netistä kolme sivellinkärkitussia, yhden normi-tussin ja sivuja planneriin. Voisin tehdä erillisen postauksen niihin liittyen.

Olen neulomassa Sinikan sydänsukkia ja tänään neuloin noin 15 senttiä eteenpäin. Seuraava projekti, nimenomaan sukka-projekti, on vauvan sukat tai tossut. Neulominen on mukavaa ja tykkään haasteista.

Teen varmaan kaksi erillistä postausta liittyen plannerointiin ja tarvikkeisiin liittyen. Olkaahan kuulolla, jos kiinnostaa! :)