Aamulla heräsin puoli kahdeksalta. Söin aamupalan ja vaihdoin lakanat. Ennen kymmentä lähdin keskustaan pyörällä. Ensin kävin kirjastossa palauttamassa kirjat, ja sitten lainasin viisi kirjaa: Hyvillä mielin-runokirja, Tommy Tabermannin Niitylle minä sinut veisin-runokirjan, ja kolme piirrustus-opasta: Opi piirtämään ihminen, Piirtämisen uusi käsikirja ja Näin piirrät asetelmia. Kirjasto-reissun jälkeen lähdin syömään. Söin kebab-ranskalaiset ja jaffan. Sitten kävin kaupassa ostamassa dödön ja kynsilakanpoistoaineen. Samalla reissulla kävin myös kirjakaupassa ostamassa vihkon. Se on paksu ja siinä on viivat kirjoittamista varten. Ja se on "luomua". Reissun jälkeen olin ihan punainen ja hikinen, joten menin suihkuun.

Kolmelta lähdin taas reissuun. Menin tuttujen kanssa porukalla pelaamaan frisbeegolfia. Sen jälkeen käytiin syömässä Subwayssa.

Nyt taas kotiudun koko päivän viilettämisen jälkeen. Saa nähdä nukunko hyvin, kun on ollut koko päivän menossa. Nyt on aika uupunut olo. Mutta taidan alkaa kirjoittamaan tai piirtämään.